Tres cadells de Pincher, una de les races robades.
Tots els gossos eren de raça i tenien un valor de més de 5.000 euros.
Banyoles

Detenen una dona per robar 17 cadells de gossos valorats en 5.300 euros al Pla de l'Estany

Una dona ha estat detinguda acusada d'haver-se endut 17 cadells d'un centre caní del Pla de l'Estany. Els animals, de raça, tenen un valor de 5.300 euros.

RedaccióActualitzat
Una dona catalana ha intentat emular la famosa Cruella de Ville de la història dels 101 Dàlmates. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut acusada de robar 17 cadells de gos d'un centre caní del Pla de l'Estany.

La dona detinguda, de 37 anys i veïna de Fornells de la Selva, al Gironès, hauria entrat en el centre caní i s'hauria endut els animals. Tots són de raça i estan valorats en un total de 5.300 euros.

Els fets van passar la nit del 8 al 9 d'octubre. Segons la policia, la dona va entrar en el centre per una finestra i es va endur cadells d'uns dos mesos de vida de pincher, yorkshire, chihuahua, schnauzer, pastor alemany i jack russell.

La policia va seguir el rastre dels lladres fins a una finca de Fornells de la Selva, al Gironès, on el 22 d'octubre van localitzar la dona i tres dels animals robats. Els agents van poder identificar els tres cadells gràcies al xip.

La detinguda, que té antecedents policials, no va poder explicar la procedència dels gossets. Els Mossos la van detenir per un delicte de robatori amb força. A més, també li van imputar un delicte de temptativa de robatori perquè la mateixa nit dels fets els agents van trobar indicis de robatori en una altra botiga d'animals d'Amer.

La detinguda va passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va deixar-la en llibertat amb càrrecs.
Anar al contingut