Cornellà de Llobregat

Detenen una cuidadora i dos homes per l'assalt al domicili d'una parella d'ancians

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona i dos homes d'entre 22 i 36 anys, tots veïns de Barcelona, per un delicte de robatori amb violència i intimidació en un habitatge de Cornellà de Llobregat.

Els fets es remunten al passat 13 d'abril, quan dos homes amb passamuntanyes i armats amb ganivets de rans dimensions van accedir al pis de Cornellà, on residia un matrimoni d'edat avançada i la seva cuidadora.

Els lladres van despertar-los i van lligar amb brides la cuidadora i l'ancià, ja que la dona gran havia tingut una embòlia feia 5 anys i no tenia mobilitat.

Aquest fet va portar els investigadors a pensar des d'un primer moment que els lladres coneixien les característiques de les persones que residien en l'immoble assaltat.

Els lladres els van interrogar reiteradament perquè els diguessin on guardaven les joies i els diners, i, després d'estar-s'hi uns 30 minuts, van marxar i es van emportar un segell i dues aliances d'or, un rellotge i 200 euros en efectiu.

Una cuidadora, entre els detinguts

La investigació va portar els agents a relacionar els fets amb una antiga cuidadora de la parella d'ancians, que havia facilitat informació sobre les víctimes a dos homes, els autors materials del robatori.

Anar al contingut