Detenen una conductora que circulava beguda, sense una roda i en direcció contrària per l'AP-7

La prova d'alcoholèmia ha donat positiu amb una taxa de 0.62mg/l en aire expirat

RedaccióActualitzat

Justament aquest diumenge en què se celebra el Dia Mundial en Record a les Víctimes dels Accidents de Trànsit, els Mossos han detingut una conductora que circulava beguda sense la roda davantera i en direcció contrària per l'AP-7, a l'Alt Empordà. Ha conduït així durant 28 quilòmetres. 

Quan han pogut fer parar la conductora, al seient del darrere hi han trobat estirada una altra dona.

Els Mossos han compartit a Twitter el vídeo que han gravat quan circulaven en paral·lel al vehicle:

 

 


 


Cap a un quart de vuit del matí, diversos testimonis han avisat que un vehicle circulava en direcció contrària per l'autopista AP-7, al punt quilomètric 28, al terme municipal de Capmany.

Un patrulla de trànsit ha localitzat el turisme al punt quilomètric 15.5. Circulava a gran velocitat i en direcció contrària. A més, el vehicle havia perdut la roda davantera i el disc de fre feia espurnes per la fricció amb l'asfalt.

Els agents han circulat paral·lelament al vehicle i li han fet senyals perquè s'aturés, pero la conductora no els ha fet cas. Veient que hi havia un gran perill de col·lisió frontal, una patrulla de seguretat ciutadana ha tallat l'autopista per barrar-li el pas i han aconseguit, d'aquesta manera, que el vehicle s'aturés.

Els agents han fet a la conductora una prova de detecció alcohòlica que ha donat un resultat de 0.62 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més del doble del permès. La jove, de 26 anys i veïna de Llagostera, ha estat detinguda per dos delictes contra la seguretat del trànsit, per conduir temeràriament i sota els efectes de l'alcohol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut