Una imatge de la cadena de producció de la planta de Seat a Martorell.
Una imatge de la cadena de producció de la planta de Seat a Martorell.
Barcelona

Detenen un sindicalista de la UGT i un altre de CCOO a Seat per incidents en la vaga del 29-M

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un sindicalista de la UGT i un altre de CCOO a la planta de Seat a Martorell acusats d'agredir un agent de la policia catalana quan participaven en un piquet de la jornada de vaga general del 29 de març. Les detencions s'emmarquen en el degoteig de detencions que els Mossos estan duent a terme durant els últims dies de persones que suposadament van protagonitzar incidents el dia de vaga.

RedaccióActualitzat
Fonts sindicals han indicat que els Mossos han irromput a la factoria de Seat a la una del migdia i han detingut els dos delegats sindicals, que han estat traslladats a la comissaria de Martorell, on diversos companys i dirigents sindicals s'han concentrat per protestar per la detenció.

D'altra banda, la jutge ha ordenat presó sense fiança per a Laura G. R., la secretària d'Organització de la federació de la CGT a Barcelona detinguda dimarts per participar presumptament en la crema de papers davant la porta de l'edifici de la Borsa de Barcelona, també durant la vaga del 29 de març. 

Amb aquests dos detinguts, ja són 88 les persones arrestades per la suposada participació en incidents durant la vaga general.

Anar al contingut