L'home es va cansar d'esperar el desembarcament i va sortir per l'ala del avió
L'home es va cansar d'esperar el desembarcament i va sortir per l'ala del avió
Màlaga

Detenen un passatger que, cansat d'esperar, va sortir per l'ala de l'avió a Màlaga

Feia més de mitja hora que esperaven el desembarcament dins l'avió quan l'home va obrir la sortida d'emergència i va intentar baixar per l'ala de la nau

Actualitzat

El passatger d'un avió que havia aterrat a l'aeroport de Màlaga-Costa del Sol, cansat d'esperar el desembarcament, va ser detingut quan va decidir sortir pel seu compte de la nau.

Els fets van passar aquest dilluns al vespre en un vol de la companyia Ryanair procedent del Regne Unit. Fart d'esperar dins de l'aeronau, on ja portaven més de mitja hora, va obrir la porta d'emergència i es va posar a caminar per l'ala. Fernando del Valle, que viatjava al mateix avió, en va ser testimoni.

"Feia aproximadament una mitja hora que esperàvem per sortir de l'avió, i aquest home es va dirigir tranquil·lament cap a la sortida d'emergència, va estirar el mecanisme d'obertura, i va mirar a fora. Després va tornar a dins per agafar la seva motxilla i va sortir per l'ala."

A les imatges que el testimoni ha penjat al Facebook es pot veure com l'home camina sobre l'ala i intenta baixar.

El comandant va avisar la Guàrdia Civil, segons explica el portaveu del cos.

"El comandant de l'avió va requerir la intervenció de la Guàrdia Civil, que va identificar el passatger i va denunciar la infracció a l'Agència Estatal de Seguretat Aèria."

Finalment, el personal de terra el va convèncer que tornés a pujar i el va acabar detenint la Guàrdia Civil. És l'Agència Estatal de Seguretat Aèria qui ara s'encarregarà d'aplicar la sanció corresponent.


El vol FR8164 havia sortit amb una hora de retard de Londres i va arribar uns 20 minuts després de l'hora prevista, cap a les 11.15, a Màlaga.

 

Anar al contingut