Façana de l'edifici on va ser trobada la víctima. (Foto: ACN)
Façana de l'edifici on va ser trobada la víctima. (Foto: ACN)
Santa Coloma de Cervelló

Detenen un matrimoni a Santa Coloma de Cervelló per la mort d'un home de 77 anys

Els Mossos d'Esquadra han detingut un matrimoni de Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat, per haver matat, presumptament, un home de 77 anys. Sembla que el mòbil del crim va ser econòmic, segons han confirmat fonts policials. Els detinguts són una dona de 30 anys i un home de 37. Tots dos tenien un vincle d'amistat amb la víctima, trobada morta en un incendi que hi va haver el 26 d'octubre en un pis de l'Hospitalet de Llobregat.

Actualitzat
Al principi es va pensar que la víctima havia intentat treure's la vida. El resultat de l'autòpsia va confirmar, però, que l'home tenia lesions prèvies al foc i que va morir d'una aturada cardiorespiratòria. Per això, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que ha culminat amb la detenció d'aquest matrimoni.

Els dos arrestats coneixien des de feia anys la víctima. Per això, una de les hipòtesis amb què treballa la policia és que el matrimoni demanés diners a la víctima i que l'haguessin matat perquè s'hi va negar o perquè va descobrir algun engany. Els detinguts han ingressat a la presó per un delicte d'homicidi. 

Anar al contingut