Els 18 portàtils recuperats pels Mossos d'Esquadra, robats a l'institut Baix Montseny de Sant Celoni (Horitzontal).Els 18 portàtils recupe…
Els 18 portàtils recuperats pels Mossos d'Esquadra, robats a l'institut Baix Montseny de Sant Celoni (Horitzontal).Els 18 portàtils recuperats pels Mossos, robats a l'institut Baix Montseny de Sant Celoni (ACN)
Sant Celoni

Detingut per robar 25 portàtils amb logotip de la Generalitat d'un institut de Sant Celoni

Un veí de la població va alertar la policia després que el presumpte autor del robatori li va oferir dos dels ordinadors

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys com a presumpte autor del robatori de 25 ordinadors a l'Institut Baix Montseny de Sant Celoni.

La policia ha recuperat 18 dels portàtils i demana la col·laboració ciutadana per localitzar els 7 que falten, que tenen un logotip de la Generalitat i dades del Departament d'Ensenyament gravats amb làser.


Un veí de la població va ser qui va alertar la policia després que el presumpte autor del robatori li va oferir dos dels ordinadors portàtils robats. A partir d'aquesta informació, els agents van iniciar una investigació i van trobar a casa del noi dos d'aquests portàtils.

El robatori es va produir la matinada del dia 12 de juny i els ordinadors estan valorats en prop de 9.500 euros.

El detingut va quedar en llibertat un cop va declarar a dependències policials i va lliurar els setze portàtils més que havia amagat en un garatge aliè a la seva propietat. La investigació, que continua oberta, ha permès identificar tres persones relacionades amb els fets, i no es descarten més detencions.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut