Cervelló

Detenen un jove a Cervelló que transportava quatre tones d'haixix i un subfusell en una furgoneta

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Cervelló, al Baix Llobregat, han confiscat més de quatre tones d'haixix i un subfusell amagats en una furgoneta accidentada. Els fets van passar el dia 2 d'octubre de matinada, en un carrer de Cervelló, quan agents locals van sentir l'explosió d'un neumàtic en una furgoneta de lloguer travessada al mig de la calçada. Dos vehicles més van marxar precipitadament, i la Policia Local va comunicar els fets a la Guàrdia Civil.

Actualitzat
Els fets es van produir cap a les cinc de la matinada durant la revisió del vehicle, hi van trobar més de 150 paquets d'haixix, amb un pes de 4.400 quilos. Sota el seient del copilot hi havia un subfusell i dos carregadors amb munició, a més d'un passamuntanyes.

Pel que sembla, l'excés de pes hauria estat la causa que la roda es punxés i cridés l'atenció d'una patrulla policial que en aquells moments passava per la zona.

La Guàrdia Civil ha detingut per aquests fets un home de 29 anys, veí de la Bisbal del Penedès, al Baix Penedès. El jutge l'ha enviat a la presó acusat de narcotràfic, possessió il·lícita d'armes i simulació de delicte, ja que havia denunciat el suposat robatori del vehicle.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut