Tordera

Detenen un home que s'havia atrinxerat en un pis de Tordera després de fugir d'un control policial

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local havien detingut abans quatre homes més en un operatiu conjunt en aquesta població del nord del Maresme

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que aquest matí s'havia atrinxerat en un pis de Tordera, al Maresme.

 

 

La detenció s'ha fet durant un operatiu conjunt dels Mossos i la Policia Local. En aquest control s'ha detingut quatre homes. Un cinquè home s'ha escapat. Anava amb una arma de fogueig i s'havia amagat en un pis pròxim a la plaça de l'Església d'aquesta localitat maresmenca, concretament al carrer Sant Jordi. Durant l'actuació del Grup Especial d'Intervenció, l'home ha acabat sent detingut com els seus altres quatre companys. 

Després d'acordonar els voltants de l'edifici, els agents han aconseguit entre poc abans de les 11 del matí al domicili on hi havia el fugitiu. Els Mossos han inspeccionat després l'habitatge.

El detingut havia fugit d'un control de la Policia Local de Tordera, que havia cridat l'alto a un vehicle amb cinc ocupants després d'observar que els seus moviments eren sospitosos. Dos ocupants més del cotxe també han intentat escapar però els han pogut arrestar immediatament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut