Imatge de l'habitació d'un hotel (Reuters)
El detingut s'allotjava alhora a diferents hotels de luxe (Reuters)
Barcelona

Detenen un home que s'allotjava en hotels de luxe de Barcelona sense pagar

Els Mossos calculen que aquest home, un jove portuguès de 26 anys, va estafar 7.500 euros a catorze establiments

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat d'allotjar-se en diferents hotels de luxe sense pagar. Un dels hotels ​va denunciar que una persona s'hi havia allotjat durant dos dies i havia deixat pendent una factura de 1.000 euros. El personal de l'establiment va explicar que sabien que l'home s'estava en un altre hotel de luxe. Els Mossos s'hi van desplaçar i el van poder detenir. Posteriorment, els agents van comprovar que el jove, de 26 anys i de nacionalitat portuguesa, tenia reserves a quatre hotels alhora.

Els investigadors creuen que l'estafa afecta en total 14 establiments i el deute acumulat és superior als 7.500 euros. El "modus vivendi" del detingut consistia a allotjar-se en diferents hotels a la vegada, sempre luxosos. Utilitzava targetes de crèdit sense fons per fer els pagaments. ​A més, el pispa solia fer consums extres i feia servir les instal·lacions dels hotels. 

Després de declarar, l'home va sortir en llibertat amb càrrecs, però la investigació continua oberta perquè se sospita que pot haver participat en altres fets delictius.
Anar al contingut