Detall de les bosses amb cocaïna intervingudes pels Mossos d'Esquadra a un home en un parc de Vilafranca del Penedès. Imatge publicada l'1…
Detall de les bosses amb cocaïna intervingudes pels Mossos d'Esquadra a un home en un parc de Vilafranca del Penedès. Imatge publicada l'1 de desembre de 2017 (horitzontal)

Detenen un home per vendre cocaïna a Vilafranca del Penedès

ACN Vilafranca del Penedès.-Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest passat dimarts 28 a Vilafranca del Penedès un home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, resistència, desobediència i atemptat als agents de l'autoritat. Es tracta d'un veí de Santa Margarida i els Monjos a qui els Mossos van enxampar esperant per vendre droga en un parc de Vilafranca. Una parella d'agents de paisà el va observar al parc del Tívoli en actitud d'espera i, quan van demanar-li que s'identifiqués, va reaccionar de forma violenta i va agredir lleument un dels policies. Els Mossos el van detenir i escorcollar, moment en què li van localitzar 21 embolcalls de plàstic que presumptament contenien cocaïna, i 60 euros fraccionats en bitllets de 20. L'arrestat, amb cinc antecedents del mateix tipus, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Anar al contingut