L'edifici on hi ha hagut l'incendi a Roda de Ter amb el precinte dels Mossos d'Esquadra (ACN)
L'edifici on hi ha hagut l'incendi a Roda de Ter amb el precinte dels Mossos d'Esquadra (ACN)
Roda de Ter

Detenen un home per un incendi en una casa de Roda de Ter que ha deixat dos ferits greus

Un testimoni l'ha vist intentant fer foc a prop d'unes escombraries a prop de l'edifici

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor d'un incendi en un edifici de Roda de Ter, a Osona. El foc ha obligat a evacuar set veïns i ha deixat dues persones ferides de gravetat.

El detingut és un home de 25 anys i veí de Roda de Ter, a qui un testimoni ha vist intentant fer foc al costat d'unes escombraries a prop de l'edifici.

Segons han informat els Mossos, pels volts d'aquesta mitjanit han rebut l'avís que s'havia declarat un incendi en un edifici del carrer Ramon Martí. 

A prop del lloc dels fets, una patrulla de paisà dels Mossos ha pogut veure una persona que marxava corrent. Els agents l'han identificat i han pogut comprovar que es corresponia amb la descripció del presumpte autor de l'incendi. En escorcollar-lo l'hi han trobat un encenedor, i a la butxaca de la jaqueta portava una bossa de plàstic amb quatre llaunes buides de refresc, que feien pudor d'alcohol. 

Els mossos l'han detingut com a presumpte autor dels delictes d'incendi i homicidi dolós en grau de temptativa.

Dos ferits greus, inclosa una dona que ha saltat pel balcó

Com a conseqüencia de l'incendi, set persones han resultat ferides, dues greus. 

Una dona ha estat traslladada a l'Hospital Universitari de Vic amb traumatismes greus. La veïna ha saltat al carrer des del balcó del seu pis per intentar fugir de l'incendi, ubicat a la segona planta de l'edifici.

Una altra persona ha estat atesa per inhalació de fum, per aquest motiu se l'ha traslladat en estat greu a l'Hospital de Sant Joan Despí. Cinc veïns han estat atesos pel SEM per intoxicació lleu pel fum, i posteriorment evacuades a l'Hospital Universitari de Vic. 

Anar al contingut