Imatge de la plantació de marihuana. (Foto: ACN)
Imatge de la plantació de marihuana. (Foto: ACN)
Vilafant

Detenen un home per cultivar 195 plantes de marihuana a Vilafant

La plantació ha estat descoberta després que la Guàrdia Civil de Figueres tingués coneixement de la notícia i organitzés un dispositiu per trobar-la. La marihuana ocupava un espai de 300 metres quadrats i tenia un pes de 320 quilos.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil ha descobert 195 plantes de marihuana al municipi de Vilafant i ha detingut un home de 41 anys acusat d'encarregar-se de cultivar la plantació.

Els agents de la Guàrdia Civil de Figueres tenien coneixement que en la població hi podia haver una plantació de marihuana enmig d'una zona boscosa. Juntament amb el Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) van començar un dispositiu per localitzar les plantes. Aquest dijous va ser descoberta la plantació, que ocupava 300 metres quadrats i hi havia 195 plantes que mesuraven entre un metre i mig i dos metres d'alçada. El seu pes era aproximadament de 320 quilos. Al mateix lloc van detenir un home de 41 anys com a presumpte encarregat de vigilar la plantació.

La Guàrdia Civil ha decomissat la droga, que ha estat lliurada al jutjat d'instrucció en funció de guàrdia de Figueres, juntament amb el detingut i les diligències instruïdes.
Anar al contingut