La droga i els diners en efectiu que els Mossos d'Esquadra han comissat a la parella detinguda a Lloret de Mar, en una imatge cedida aquest 20 …
La droga i els diners en efectiu que els Mossos d'Esquadra han comissat a la parella detinguda a Lloret de Mar, en una imatge cedida aquest 20 de juny de 2017. (Horitzontal)

Detenen un home i una dona per utilitzar un pis de lloguer com a punt de distribució de drogues a Lloret de Mar

ACN Lloret de Mar.-Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns a Lloret de Mar (Selva) un home i una dona com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. La parella està acusada d'utilitzar un apartament de lloguer com a punt de venda de droga. Els fets es remunten a la mitjanit de dilluns quan uns agents de paisà van ser requerits per la propietària d'uns pisos, que els va alertar que en un d'ells feia olor a podrit. Mentre feien les gestions, els detinguts van arribar i la policia els va escorcollar. Els hi van trobar 12 bosses de marihuana, cinc dosis de cocaïna, un embolcall amb dues pastilles i 120 euros en efectiu. Uns hores després efectius de la Unitat d'Investigació van entrar al domicili, on van localitzar mig quilogram de marihuana, 50 grams de cocaïna, 112 pastilles d'èxtasi, 1.155 euros, 200 lliures esterlines i 50 dòlars. Tots dos havien estat detinguts tres dies mentre oferien droga a turistes en plena via pública.

La policia ja els havia enxampat la matinada del 16 de juny oferint droga a turistes en plena via pública. Durant l'escorcoll els hi van trobar diversos embolcalls de marihuana i cocaïna a banda de 105 euros en bitllets fraccionats i amagats a la roba interior. Per aquests fets van acabar detinguts. Tres dies després, els mossos van ser requerits en un bloc de pisos de la població. La propietària alertava que un dels habitatges desprenia una olor molt forta. Els agents estaven fent gestions amb l'arrendatària quan la parella, de 37 i 36 anys i de nacionalitats senegalesa i francesa, va arribar. La policia els va identificar i escorcollar i els va localitzar la droga. Els efectius els van detenir acusats d'un delicte contra la salut pública. Unes hores més tard, van realitzar una entrada a l'apartament. A l'interior, a banda de molta brutícia, hi van trobar grans quantitats de droga, 1.155 euros, 200 lliures esterlines i 50 dòlars. Els detinguts, amb antecedents per fets similars, passaran a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes aquest dimarts.

Anar al contingut