Tortosa

Detenen un home i en busquen un altre per destrossar un radar a cops de pal

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Tortosa de 22 anys per un delicte de danys i per resistència a l'autoritat després d'haver destrossat un radar de trànsit de la C-12, a Tortosa, al Baix Ebre. Segons informen els Mossos, una trucada va alertar que dues persones amb un pal de grans dimensions clavaven cops al radar. Les destrosses pugen a més de 17.000 euros. Quan es van adonar de la presència policial, les dues persones van fugir en direccions contràries però els agents en van poder localitzar un i van immobilitzar el vehicle amb què anaven.

Actualitzat

Un jove de 22 anys de Tortosa està detingut després d'haver estat enxampat destrossant, juntament amb un altre individu no identificat, un radar de trànsit situat a la carretera C-12, en el terme de Tortosa, amb uns danys valorats en 17.300 euros. La detenció es va produir el passat dia 11 d'aquest mes.

D'origen moldau, el jove va ser detingut quan intentava fugir després de ser identificat com un dels dos homes que suposadament havien destrossat amb pals el radar de trànsit el dia anterior.

La trucada d'un ciutadà va alertar els Mossos de la presència de dos individus que estaven destrossant amb un pal de grans dimensions el radar del Servei Català de Trànsit situat en el punt quilomètric 21,5 de la citada C-12.

Quan van arribar al lloc les patrulles, els dos joves estaven colpejant l'aparell, i ja n'havien trencat l'objectiu i el flaix de la càmera, així com els dispositius elèctrics. En veure els policies, els dos homes van fugir a peu en diferents direccions i van abandonar el vehicle d'un compatriota amb el qual havien arribat al lloc.

L'endemà, una altra patrulla va observar a un home que coincidia amb la descripció d'un dels joves implicats en els danys al radar, que caminava per la C-12, prop del lloc dels fets, i que va tornar a fugir quan va detectar els agents. El jove va ser detingut en una finca pròxima a la carretera, encara que va oferir resistència a l'arrest.

L'home ja ha passat a disposició del jutjat número 3 de Tortosa, que n'ha dictat la llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta per poder identificar a l'altre individu implicat en el sabotatge del radar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut