El vehicle amb què el detingut va protagonitzar la fugida va acabar traient fum
El vehicle amb què el detingut va protagonitzar la fugida va acabar traient fum (Mossos)
Tarragona

Detenen un home amb dues ordres de presó després d'una persecució de pel·lícula

El detingut, que ja acumula 23 arrestos, va ingressar a presó dissabte

RedaccióActualitzat

A presó un home que va protagonitzar una fugida de pel·lícula divendres quan era perseguit pels Mossos d'Esquadra a Tarragona. Tot va començar en un control de velocitat que els agents feien a l'autovia T-11 després que el radar detectés un turisme a 134 km/h en un tram de 100.

Els agents van percebre que un vehicle intentava passar desapercebut col·locant-se darrere d'una furgoneta. Van ordenar al conductor que s'aturés i aquest, lluny de fer-los cas, va accelerar i va fugir en direccó a Tarragona. El policia que l'intentava aturar va haver d'apartar-se per no ser atropellat.

El conductor, un home de 43 anys i veí de Reus, va seguir fins al barri tarragoní de Campclar, on va circular a gran velocitat posant en risc els vianants. Dos d'ells van estar a punt de ser atropellats. En la seva fugida va fer diverses rotondes contra direcció, avançaments a una velocitat excessiva i va travessar passos de vianants sense aturar-se. En passar per diversos ressalts a tota velocitat va patir un cop a la part baixa del cotxe, que va començar a treure fum. Llavors va fugir a peu. 

Finalment va poder ser interceptat i detingut pels Mossos, tot i la seva actitud agressiva.

El detingut acumula 23 detencions

Un cop identificat, els agents van comprovar que tenia dues ordres judicials pendents de detenció i ingrés a presó per robatoris amb força, emeses pels jutjats de Reus i Tarragona.

El detingut, a qui li consten 23 detencions, la majoria per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial dissabte i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Se li atribueixen els delictes de conducció temerària, desobediència i resistència als agents de l'autoritat.

Anar al contingut