Barcelona

Detenen un home acusat d'haver matat d'un tret al cap la seva companya sentimental a la Guineueta

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove d'uns 20 anys com el presumpte autor de la mort d'un tret al cap de la seva companya sentimental, al barri de la Guineueta de Barcelona. La víctima estava en estat avançat de gestació. Els Serveis d'Emergències Mèdiques no han pogut fer res per la vida de la dona, però han aconseguit salvar el fill que estava esperant fent-li una cesària. La policia imputa al detingut un presumpte delicte d'homicidi i tinència il·lícita d'armes.

Actualitzat
Després de practicar-li la cesària, els serveis mèdics han hagut de reanimar el nadó, una nena, perquè ha nascut amb aturada cardiorespiratòria. La petita ha estat traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on es recupera.

Els fets van passar a quarts de tres de la matinada de dimarts al barri de la Guineueta, a Nou Barris. Un home hauria disparat amb una arma de foc contra la seva companya, que també tindria uns vint anys. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís, alertats pels veïns, i van anar al lloc dels fets. Hores més tard, la policia aconseguia detenir el sospitós per un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes i homicidi. Tant el detingut com la víctima són de nacionalitat espanyola.
Anar al contingut