Detall de la plantació que hi havia a la masia de Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) en una imatge publicada aquest 17 de maig del 2018. Pla mig (…
Detall de la plantació que hi havia a la masia de Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) en una imatge publicada aquest 17 de maig del 2018. Pla mig (horitzontal)

Detenen un home a Sant Esteve d'en Bas per tenir una plantació amb més de 1.200 plantes de marihuana en una masia

Actualitzat

ACN Sant Esteve d'en Bas.-Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) un home de 35 anys, veí de Salt, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Va passar el 14 de maig després que l'11 d'abril la policia tingués coneixement d'un possible cultiu de marihuana en una masia d'aquest municipi. Es va obrir una investigació í el 14 de maig es va fer una entrada i escorcoll per ordre judicial. Durant el registre, es van localitzar 478 plantes de marihuana al garatze, 620 al magatzem i 120 més a la segona planta. La casa també disposava d'un sistema de ventiladors, aparells d'aire condicionat així com panells de fusta i lones per crear zones de calor. A més, la instal·lació elèctrica presentava una doble escomesa per tal de defraudar fluid elèctric sense aixecar sospites. Davant les evidències, els agents van detenir l'home que s'encarregava de cuidar la plantació. La investigació continua oberta i no es descarten futures detencions.

El detingut és un home de 35 anys, veí de Salt i amb nacionalitat marroquina, que el 15 de maig va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Olot per un delicte contra la salut pública. El jutge va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut