El matxet de grans dimensions utilitzat en l'atac al metro de Barcelona
El matxet de grans dimensions que es va fer servir en l'atac al metro de Barcelona
Barcelona

Detenen un grup de joves per ferir dos nois amb un matxet a Barcelona

Els fets van passar el 8 de març al metro de Barcelona després que la víctima sortís d'una discoteca

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 20 de juny quatre joves acusats d'agredir dos nois amb un matxet a Barcelona. Un dels agredits va ferides greus que fins i tot van fer témer per la seva vida.

Els fets van tenir lloc el 8 de març al metro de Barcelona després que les víctimes, que anaven amb un grup de nois, sortís d'una discoteca. Mentre caminaven pel carrer, un altre grup de joves van començar a perseguir-los llançant-los pedres. 

Els nois van intentar refugiar-se en una estació de metro, però van aconseguir enxampar-los. Va ser llavors quan els agressors van començar a donar-los puntades de peu i cops de puny, i van ferir un dels nois de gravetat amb un matxet.

L'endemà, el 9 de març, la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Nou Barris va detenir dos dels presumptes autors per robatori amb violència i intimidació a un vianant en un carrer de Nou Barris. Segons la policia, per cometre el robatori, van fer servir el mateix matxet que havien fet servir en l'agressió del Metro i amb el qual havien ferit els dos joves.

El 20 de juny, els agents van localitzar la resta dels agressors identificats. Tres d'ells van ser denunciats, i la resta detinguts. Quatre estan acusats d'un homicidi dolós en grau de temptativa. També se'ls imputen delictes de lesions i danys. Aquell mateix dia, el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs per a tots els agressors.

Els Mossos han informat que l'operació policial continua oberta i no es descarten més detencions.

Anar al contingut