Les autoritats van trobar els cossos dels nens en uns apartaments pròxims a Ciutat del Cap
Les autoritats van trobar els cossos dels nens en uns apartaments pròxims a Ciutat del Cap

Detenen un empresari català per la mort dels seus dos fills petits a Sud-àfrica

Segons el fiscal, l'home, de 48 anys, també va intentar matar la seva dona

RedaccióActualitzat

Un empresari català ha estat detingut acusat d'assassinar els seus dos fills de tres anys a Sud-àfrica.

Segons diversos mitjans locals, es tracta de Mario César Deus Yela, de 48 anys, que era a Ciutat del Cap per veure els seus tres fills: un de set anys i els dos bessons de tres, que vivien amb la seva exdona.

Segons el fiscal, l'home va convidar a dinar la seva exdona a la casa de vacances que havia llogat per tres setmanes amb la intenció d'estar amb els seus fills. Quan la dona va arribar, l'empresari li va dir que havia mort els bessons, sempre segons la versió del fiscal.

La dona va anar de seguida al dormitori i va descobrir els bessons morts. El tercer fill era a l'escola. L'home, que duia un ganivet a les mans, va intentar matar-la, també segons el fiscal. Però la dona va aconseguir escapar i demanar ajuda.

Més tard, l'home es va intentar suïcidar. Ara, Mario César Deus és a l'hospital d'una presó de màxima seguretat, on es recupera de les ferides que es va fer.

La família de l'empresari, però, assegura que el que s'explica és inconcebible, que no hi ha cap font oficial que confirmi els fets i que estan lluitant per demostrar que el seu fill és innocent.

 

 

Anar al contingut