Imatge d'un policia local en un Control policial
Imatge d'un policia local en un Control policial
La Jonquera

Detenen un conductor que quintuplicava la taxa d'alcohol i viatjava amb el seu fill a la Jonquera

L'home va passar a disposició judicial, que en va dictaminar llibertat amb càrrecs

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 28 d'abril un conductor que viatjava amb el seu fill menor d'edat sota els efectes de l'alcohol.  Qquintuplicava la taxa màxima permesa.

Els fets van passar a quarts d'una de la matinada, quan una patrulla de la Guàrdia Civil va observar que un vehicle s'aturava al voral de l'autopista AP-7 al quilòmetre 6,5 en sentit sud, a la Jonquera, a l'Alt Empordà.

Els agents van avisar les patrulles dels Mossos i aquests van arribar on es trobava el vehicle. Dins hi havia el conductor, un home de 40 anys i veí de Carcassona, França, i el seu fill, menor d'edat. L'home presentava signes evidents d'anar sota la influència de l'alcohol.

En fer la prova d'alcoholèmia, el conductor va donar un resultat positiu d'1,24 mg d'alcohol per litre d'aire expirat.

Els Mossos van detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i van immobilitzar-li el vehicle. També van avisar la mare del menor, resident a Barcelona, perquè se'n fes càrrec.

L'home va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de Figueres, que en va dictaminar llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut