Barcelona

Detenen un conductor drogat acusat de fugar-se després d'atropellar dos ancians a Barcelona

El detingut és un home de 27 anys que hauria atropellat un home i una dona de 72 i 70 anys a la rambla del Carmel, a Barcelona. La policia el va detenir al seu domicili, on va donar positiu a la prova de drogues.

RedaccióActualitzat
Detingut per conduir drogat, atropellar dos avis i donar-se a la fuga. La Guàrdia Urbana de Barcelona acusa un jove de 27 anys d'un delicte de lesions per imprudència greu i omissió del deure de socors.

Segons la policia, el jove va atropellar dissabte un home i una dona de 72 i 70 anys i va donar-se a la fuga. Els fets van passar poc abans de les sis de la tarda en un pas de vianants situat a la confluència de la rambla del Carmel amb el carrer Llobregós, al districte d'Horta Guinardó.

La col·laboració de testimonis de l'accident va ajudar els agents a localitzar i detenir poc després al seu domicili el conductor imprudent, que va donar positiu en el test de drogues.

Els dos ancians van ser atesos per dues ambulàncies de Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i traslladats a l'Hospital de la Vall d'Hebrón. A hores d'ara estan fora de perill.

Després de prestar declaració a la policia en presència del seu advocat, el detingut va ser posat en llibertat a l'espera de ser citat pel jutjat.
Anar al contingut