Barcelona

Detenen un conductor després de xocar amb tres taxis i un motorista al volant d'un vehicle robat

L'home, de 32 anys, ha circulat pels carrers del barri de Sants posant en perill vianants i conductors fins que s'ha estavellat amb l'estació de metro de Badal. Després del xoc ha agredit els agents dels Mossos d'Esquadra per evitar ser detingut. El motorista ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari amb pronòstic greu.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a Barcelona un conductor després de xocar contra tres taxis i un motorista al volant d'un cotxe robat. Com a conseqüència del xoc, el motorista ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari amb pronòstic greu.

L'home, de 32 anys, ha circulat de forma temerària pels carrers del barri de Sants posant en perill vianants i conductors, saltant-se diversos semàfors en vermell i envaint el carril contrari. A més, ha anat arrossegant la motocicleta amb la qual s'havia estavellat fins que ha xocat contra l'estació de metro de Badal, i ha ocasionat desperfectes en un semàfor i dues proteccions de vidre de l'estació.

Després de la col·lisió, l'home ha sortit del vehicle i, per intentar evitar la seva detenció, ha agredit els agents. El conductor, que portava una navalla a la mà, ha ofert resistència i ha colpejat els mossos d'esquadra amb cops de puny i puntades de peu fins que l'han pogut reduir i detenir. El xoc amb l'estació de metro ha provocat un incendi que ha calcinat el cotxe i la motocicleta i ha obligat als Bombers de Barcelona a desplaçar-se fins al lloc de l'accident per apagar el foc.

Al detingut, amb una trentena d'antecedents penals, se li imputen els delictes de robatori i furt del cotxe, conducció temerària, atemptat contra els agents de l'autoritat, falta de danys i negativa a fer-se el control d'alcoholèmia. Els Mossos han decidit mantenir oberta la investigació per si el detingut, que passarà a disposició judicial en les pròximes hores, està implicat en altres delictes.
Anar al contingut