Imatge cedida per la Policia Nacional del material confiscat en l'operació: ganivets i armes de foc simulades.
El grup tenia armes de foc simulades i la policia investiga si les feia servir per robar.
Barcelona

Detenen un clan familiar que presumptament distribuïa droga a l'àrea metropolitana de Barcelona

Cop contra el tràfic de drogues a l'àrea metropolitana de Barcelona. La Policia Nacional espanyola ha desmantellament un clan familiar que distribuïa droga a petits venedors a Badalona, Sant Adrià de Besòs i diversos municipis del Vallès Occidental. Hi ha sis detinguts, gairebé tots de la mateixa família, i entre els quals figura el presumpte cap de l'organització i la seva mà dreta. S'han fet cinc escorcolls a domicilis i locals que han permès intervenir tres quilos i mig d'estupefaents, diversos mòbils i cotxes de gamma alta, material per manipular la droga i també un seguit d'armes de foc simulades. La policia intenta aclarir si les armes van ser utilitzades en altres fets delictius.

Actualitzat
La investigació va començar quan la policia va detectar que una parella que regenta un bar de Badalona es dedicava a la venda de droga en petites quantitats. Al darrere els agents hi van descobrir la trama.

En total la Policia Nacional ha detingut sis persones i ha fet cinc registres. Els agents han confiscat 3,5 quilos de drogues repartits en 800 grams de cocaïna, 2,2 quilos d'haixix i 500 grams de marihuana. A més, han trobat una plantació de marihuana i productes per a la manipulació de substàncies estupefaents. També han decomissat 20.000 euros en metàl·lic, quatre armes de foc falses, munició de fogueig, dos vehicles de gamma alta, cinc ordinadors d'última generació, material informàtic i deu telèfons mòbils.

Els escorcolls s'han fet en diversos domicilis situats a les localitats de Badalona, Sant Adrià i Montcada i Reixac, al bar de Badalona que va donar origen a les indagacions policials i en un traster de lloguer.

Dues de les persones detingudes ja es troben en presó preventiva. L'operació continua oberta i no es descarten noves detencions ni imputacions. La policia busca aclarir si les armes simulades van servir per cometre algun altre delicte.
Anar al contingut