Tenien 24.000 càpsules a punt per posar-les al mercat
Tenien 24.000 càpsules a punt per posar-les al mercat
Barcelona

Detenen tres homes per distribuir medicaments il·legals contra la disfunció erèctil

Els venien amb l'aparença de producte natural i els fabricaven en uns locals al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes per haver distribuït un medicament il·legal amb l'aparença de producte natural per combatre la disfunció erèctil. Oferien unes càpsules, anomenades Natherb, com a complement alimentari elaborat suposadament amb herbes, quan en realitat tenia una composició química amb diferents contraindicacions.

Els tres detinguts, veïns de Sant Just Desvern i Vallirana, al Baix Llobregat, es presentaven com a distribuïdors d'aquest producte, però quan els Mossos d'Esquadra van inspeccionar les instal·lacions que tenien a Barcelona, al districte d'Horta-Guinardó, van comprovar que també n'eren els fabricants. Tenien 24.000 càpsules a punt per posar-les al mercat. Les distribuïen principalment per internet, però també a través d'empreses majoristes i establiments de venda directa al públic.

Els últims 10 anys haurien introduït al mercat més de 3 milions de càpsules del mateix producte, però amb noms diferents. Després de passar a disposició judicial, els tres homes han quedat en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut