El Prat de Llobregat

Detenen quatre persones que volien introduir 58 quilos de cocaïna a l'aeroport del Prat

La Guàrdia Civil ha detingut, els últims dies a l'aeroport del Prat, quatre persones que intentaven introduir uns 58 quilos de cocaïna al país amagada a l'equipatge i a l'estómac. Tres dels detinguts duien la cocaïna amagada a la maleta mentre que un quart la intentava introduir amagada en un centenar de cilindres de droga a l'interior de l'estómac. Entre els arrestats hi ha dues persones veïnes de Calonge i Bellvís que venien del Brasil, un italià provinent de Bogotà i un home d'orgien veneçolà.

Actualitzat
El primer dels quatre detinguts al Prat de Llobregat quan intentaven introduir droga al país és un home d'origen italià i provinent de Bogotà a qui es van descobrir més de 24 quilos de cocaïna amagats a la maleta a més de 2.300 euros i 764.000 pesos colombians.

També s'han arrestat dues persones, veïnes de Calonge i Bellvís, perquè portaven 32 quilos i mig de cocaïna també amagats entre l'equipatge. Els dos detinguts venien del Brasil.

Finalment, s'ha detingut un home d'origen veneçolà a qui se li van detectar més d'un centenar de cilindres de droga, un total d'un quilo i quart, a l'interior de l'estómac. El van ingressar en un centre hospitalari perquè pogués evacuar la cocaïna.
Anar al contingut