Les falses credencials de policia intervingudes al grup dedicat al cultiu de marihuana desarticulat fa uns dies (ACN)
Les falses credencials de policia intervingudes al grup dedicat al cultiu de marihuana desarticulat fa uns dies (ACN)
Barcelona

Detenen quatre persones per cultivar marihuana i fer-se passar per policies al Vallès Occidental

Els detinguts són quatre homes, veïns de Barcelona, Terrassa, Sant Joan Despí i Cornellà de Llobregat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat al Vallès Occidental un grup criminal dedicat al cultiu de marihuana i acusat de tenir material falsificat per fer-se passar per policies. S'han detingut quatre homes, d'entre 30 i 57 anys, veïns de Barcelona, Terrassa, Sant Joan Despí i Cornellà de Llobregat.

Després de rebre l'avís que es cultivava marihuana en un domicili d'una urbanització de Castellar del Vallès, al Vallès Occidental, la policia va comprovar que, a més de conrear la droga en aquesta vivenda, els sospitosos també ho feien en dos habitatges més de Sant Llorenç Savall i Matadepera, a la mateixa comarca. En el moment de les detencions, els agents van confiscar 1.600 plantes de marihuana, components per al conreu de la droga, cinc vehicles de gamma alta, credencials de policia falsificades i material que podrien haver utilitzat per fer-se passar per agents.

Els detinguts estan acusats de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal, falsificació documental, apropiació indeguda de vehicle i defraudació de fluid elèctric, perquè tenien punxada la llum en els domicilis on cultivaven la droga. Després de declarar al jutjat de guàrdia de Sabadell, els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut