Algunes de les plantes de marihuana que la policia va localitzar en un bloc ocupat de Blanes, aquest 11 d'octubre de 2018. (Horitzontal)
Algunes de les plantes de marihuana que la policia va localitzar en un bloc ocupat de Blanes, aquest 11 d'octubre de 2018. (Horitzontal)

Detenen quatre persones i comissen 250 plantes de marihuana en un edifici ocupat il·legalment a Blanes

ACN Blanes.-Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres dos homes i dues dones, d'entre 18 i 56 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, un de defraudació de fluid elèctric i un altre d'ocupació d'immobles. La policia va localitzar en diversos pisos ocupats il·legalment d'un edifici de Blanes (Selva) 250 plantes de marihuana i diversos estris i maquinària per al cultiu. La investigació va començar el mes d'agost després que la Policia Local i diversos veïns informessin que en diversos habitatges d'aquest bloc situat al carrer Ebre hi havia plantacions de marihuana. Els Mossos van entrar en quatre dels pisos de l'edifici, que consta d'onze habitatges i un àtic.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar diverses estances totalment habilitades per cultivar marihuana, amb un ampli sistema d'il·luminació i ventilació. En total, van comissar 250 plantes d'uns 60 centímetres d'altura, que estaven en testos. També van localitzar tots els estris i maquinària necessaris per al cultiu. D'altra banda, la companyia elèctrica va detectar que l'edifici tenia vuit connexions fraudulentes. Per tot plegat, els van detenir com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, un de defraudació de fluid elèctric i un altre d'ocupació d'immobles perquè ocupaven il·legalment quatre pisos propietat d'una entitat bancària. Els arrestats, que no tenen antecedents, passaran a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes aquest dijous.

Anar al contingut