Sitges

Detenen l'autor material de la mort d'un noi a Sitges

Un total de quatre persones han estat detingudes per la seva presumpta implicació en la mort d'un jove de 18 anys aquest dimarts al vespre a Sitges, al Garraf. Entre els detinguts hi ha el suposat autor material de les ganivetades que van causar la mort a la víctima. En les darreres hores, els Mossos han arrestat a Barcelona tres persones, després que el mateix dimarts la policia local en va arrestar una altra també sospitosa del crim. Els quatre presumptes implicats en els fets tenen entre 19 i 28 anys, tres d'ells són de nacionalitat espanyola i un és de nacionalitat dominicana. Amics i familiars de la víctima han deixat flors i espelmes al lloc del crim i l'Ajuntament de Sitges ha declarat aquest dimecres dia de dol oficial.

Actualitzat
L'agressió va tenir lloc a dos quarts de sis de la tarda en un dels carrers més cèntrics de Sitges i davant de desenes de persones. Segons fonts de la investigació, el motiu de l'agressió podria haver estat una discussió a la via pública.

Es desconeix el desencadenant de la baralla, però sí que es descarta del tot el mòbil de l'homofòbia, tal com s'havia apuntat en un primer moment. Segons els agents, víctima i agressors no es coneixien d'abans.

L'Ajuntament de Sitges ha decretat dia de dol oficial. Per això s'han suspès tots els actes festius i lúdics previstos per aquest dimecres.
Anar al contingut