Barcelona

Detenen l'autor d'un tiroteig a Trinitat Vella que es va saldar sense ferits

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un home de 38 anys acusat de protagonitzar un tiroteig durant una multitudinària baralla al barri de Trinitat Vella, en el qual cap dels implicats no va quedar ferit de bala. El succés es va produir dissabte passat a la matinada en un bar del carrer Barcino, quan una vintena de persones, dividides en dos bàndols, es van embrancar en una trifulga per motius que no se saben, segons els Mossos d'Esquadra.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor d'un tiroteig que va tenir lloc la matinada de dissabte quan un home va treure una pistola en una baralla al barri de Trinitat Vella de Barcelona. El que portava l'arma era un gitano que s'enfrontava, armat, amb un grup de magrebins davant d'un bar. Pel que sembla, el detingut, Jorge P.M., veí de Barcelona, va disparar un primer tret a terra en veure's acorralat i, després de recórrer uns metres, en va disparar set més, cinc dels quals van impactar en una furgoneta aparcada. Els projectils van punxar les dues rodes posteriors i la de recanvi i van provocar també danys al para-xocs i el dipòsit de gasolina.

Segons la seva filla, que ha admès que el seu pare va ser qui va disparar els trets, ho va fer en defensa pròpia. El jutge l'ha deixat, de moment, en llibertat, però s'enfronta a càrrecs de tinença d'armes, desordres públics, danys i amenaces. Els Mossos d'Esquadra han explicat que encara no se saben els motius del tiroteig.

No obstant, segons alguns veïns, el conflicte s'hauria iniciat quan un home en va agredir un altre per una dona. Quan els familiars de l'agredit haurien preguntat si sabien qui havia estat, la tensió va esclatar. Llavors és quan va aparèixer l'home de la pistola, que, a més, va perseguir corrents els membres de l'altre col·lectiu i va disparar cinc trets més.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut