La nena va ingressar a urgències d'aquest hospital amb diverses lesions
Valladolid

Detenen la mare i la seva parella per la mort d'una nena de 4 anys a Valladolid

La nena va ingressar a urgències dimecres i la policia sospita que ha patit agressions físiques continuades i també abusos sexuals

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut la mare d'una nena de 4 anys i la seva parella actual després que la menor va morir dijous a l'Hospital Clínic de Valladolid.

La nena l'havien ingressat dimecres a urgències pediàtriques amb diverses lesions, i va entrar en parada cardiorespiratòria poc després. Els metges no van poder fer res per salvar-li la vida i van certificar la seva mort a primera hora de dijous.

Poc després, la policia detenia la mare de la petita, veïna de Pedrajas, i la seva parella actual, tots dos de 35 anys. Sospiten que la nena havia rebut maltractaments continuats i també abusos sexuals. Els dos detinguts estan en dependències policials a l'espera de comparèixer davant el jutjat d'Instrucció de Valladolid.

La mare té una altra filla, de 12 anys, que ha estat traslladada a un centre d'acollida, segons ha explicat la Conselleria de Família i Igualtat de la Junta de Castella-Lleó que n'ha assumit la tutela.

L'Ajuntament de Valladolid ha convocat aquest migdia una concentració per mostrar "la condemna més ferma per aquest crim". En un comunicat, el consistori assegura que aquest és "el crim més horrible que es pot imaginar, la manifestació més extrema de violència masclista".

 

 

 

Anar al contingut