Barcelona

Detenen els responsables d'una sala de festes de Barcelona per drogar i robar els clients

El local, situat a les Corts, oferia serveis de prostitució, tot i que només disposava d'una llicència d'activitat com a sala de festes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones i n'han denunciat tres més per drogar i robar els clients d'una sala de festes de Barcelona, situada al barri de les Corts.

Alguns clients van denunciar que després de prendre una copa es trobaven malament i atordits. Segons els Mossos, el grup hauria aprofitat per adulterar la beguda dels clients, robar-los diners i cobrar grans quantitats a la targeta de crèdit dels que contractaven serveis de prostitució.

L'establiment només disposava d'una llicència d'activitat com a sala de festes, però dins el local hi havia nombroses habitacions amb llits i jacuzzis.

En tres anys, cadascun dels detinguts havia tingut uns ingressos de mig milió d'euros i s'havien comprat cases i cotxes d'alta gama.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dissabte 27 de juny. El jutge els va deixar en llibertat a l'espera de judici, però els va bloquejar els comptes corrents i els va prohibir sortir del país. Els acusa de delictes de pertinença a grup criminal, blanqueig de capitals, salut pública, furt, prostitució amb ànim de lucre i divuit delictes d'estafes en un local.

El jutge també va decretar el tancament del local.

Anar al contingut