Gavà

Detenen el presumpte autor de la mort del jove de Gavà

Els Mossos han detingut, aquest dimarts a la tarda, el presumpte autor de l'homicidi d'aquesta matinada a Gavà. Tot i que les primeres informacions apuntaven a un atac amb arma blanca, finalment s'ha sabut que la víctima ha mort després de rebre un tret.

RedaccióActualitzat

Els Mossos han detingut, aquest dimarts a la tarda, el presumpte autor de l'homicidi d'aquesta matinada a Gavà. Tot i que les primeres informacions apuntaven a un atac amb arma blanca, finalment s'ha sabut que la víctima ha mort després de rebre un tret.

A primera hora de la tarda d'aquest dimarts, un veí ha trobat una pistola a la una porteria d'un edifici molt a prop del lloc dels fets, i no es descarta que sigui la suposada arma homicida que ha causat la mort d'un jove de 28 anys, a l'altra banda del carrer.

Els fets ha passat cap a les tres de la matinada al carrer Mare de Déu dels Dolors. Malgrat que els metges del SEM hi han arribat molt ràpid, no han pogut fer res per salvar-li la vida. 

Encara es desconeix el mòbil del crim, però ha transcendit que el jove va ser vist poca estona abans de morir en un bar proper, que freqüentava, i que també ha estat precintat. Una de les hipòtesis és que allà hi podria haver hagut una discussió, que el noi s'hauria escapat carrer avall i que uns cinquanta metres més enllà hi hauria hagut l'agressió mortal.

Una altra hipòtesi és la del robatori, ja que, segons els veïns, el noi treballava esporàdicament en dos bars de la zona i acostumava a tancar els locals i recollir la caixa de la jornada.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut