Girona

Detenen el marit de la dona trobada sense vida al massís de les Gavarres

Els Mossos d'Esquadra han detingut el marit de la dona el cadàver de la qual va aparèixer dimarts passat embolicat en una bossa de plàstic i semienterrat en una zona boscosa del massís de les Gavarres, al terme municipal de Cruïlles, com a presumpte autor del crim. La policia ha aconseguit identificar la víctima, María Mercedes P.G., de 35 anys i veïna de Caldes de Malavella, la desaparició de la qual va ser denunciada per la seva mare el 5 d'agost passat, segons que han informat els Mossos d'Esquadra. Tot apunta a un altre cas de violència de gènere.

Actualitzat
Immediatament després de confirmar-ne la identitat, els investigadors han muntat un dispositiu per localitzar el principal sospitós, Jordi G.H. de 34 anys i veí també de Caldes de Malavella. Malgrat que se sap que la dona va tenir una mort violenta, caldrà esperar els resultats de l'autòpsia que se li practicarà a l'Institut de Medicina Legal de Girona per poder tenir més dades sobre en quines circumstàncies es va produir la mort.

El detingut, que no té antecedents, passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que manté el secret del sumari.

El cos sense vida de la víctima va ser trobat casualment dimarts passat per uns excursionistes quan passejaven per la zona i immediatament van alertar els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut