El cotxe accidentat al port de Barcelona
El cotxe accidentat al port de Barcelona
Barcelona

Detenen el marit de la dona que va aparèixer morta en un cotxe al port de Barcelona

La Guàrdia Civil continua investigant per determinar les circumstàncies del succés

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut al marit de la dona que va aparèixer morta en un cotxe al port de Barcelona. El marit, de cinquanta anys i veí de Granollers, està sent investigat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en l'àmbit familiar.

Els fets es remunten a divendres al matí, quan el vehícle es va precipitar al mar. Després de treure el turisme de l'aigua amb una grua del port, es va constatar que dins hi havia el cos sense vida d'una dona de 41 anys.

El vehicle es va precipitar al mar al moll Est del Port de Barcelona, una zona d'entrada restringida, on habitualment es realitzen tasques de càrrega i descàrrega de ferralla, que requereix d'una autorització expressa per poder accedir-hi.

Segons fonts de la investigació, el cotxe no va caure per accident al mar i la dona no estava lligada, mentre que s'està pendent que l'autòpsia determini si ja estava morta abans de caure a l'aigua.

En un primer moment, l'Autoritat Portuària va informar que el cotxe estava buit quan va caure al mar, encara que els submarinistes de la Guàrdia Civil van comprovar posteriorment que hi havia un cadàver a l'habitacle quan van poder pujar el vehicle a una zona amb més visibilitat, ajudats per una grua del port.

El detingut continua en dependències policials, a l'espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores. 

 

 

Anar al contingut