Casa de la Bisbal del Penedès on els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 63 anys ocorreguda el 5 de juliol del 2017
Casa de la Bisbal del Penedès on els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 63 anys ocorreguda el 5 de juliol del 2017

Detingut el gendre de la dona morta a la Bisbal del Penedès acusat d'encobrir el crim

L'homicidi va passar a l'estiu, i els Mossos també han detingut el presumpte autor

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana dues persones en relació amb la mort d'una dona de la Bisbal del Penedès, al Baix Penedès. A la dona, la van trobar morta a casa seva, a la urbanització El Priorat, el juliol de l'any passat.

Un dels detinguts és un home de 29 anys veí de Perafort, i l'acusen d'un delicte d'homicidi i de robatori amb violència. L'altre és el gendre de la dona morta, un home de 42 anys veí de Torredembarra, i està acusat d'encobrir el crim.

Les detencions es van fer dilluns i, després de passar a disposició judicial, ara ja són tots dos en presó preventiva.

 

Morta asfixiada

L'homicidi va passar el 4 de juliol. El cos de la dona, el va trobar la seva filla a les 11 de la nit, i els Mossos van trobar la casa regirada, per la qual cosa van sospitar que el mòbil havia estat el robatori.

Malgrat que aparentment la dona no havia estat objecte de violència, l'autòpsia va concloure que l'havien asfixiat. Llavors els Mossos ja van centrar les investigacions en l'entorn més directe de la dona, perquè ni els gossos de la casa ni els dels veïns no van bordar.

A la casa només hi havia empadronada la dona morta, però també hi vivien el seu marit, la seva filla i també el gendre.

 

Anar al contingut