Imatge d'arxiu d'una prova d'alcoholèmia
Imatge d'arxiu d'una prova d'alcoholèmia
Colomers

Detenen el conductor d'un camió accidentat que multiplicava per vuit la taxa d'alcoholèmia permesa

El detingut és un veí de Banyoles que s'havia accidentat dins del terme municipal de Colomers.

RedaccióActualitzat
Un camioner que multiplicava per vuit la taxa d'alcohol permesa va ser detingut aquest dimarts. En la prova d'alcoholèmia que li van fer els Mossos d'Esquadra, el resultat va ser d'1,21 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. Per als conductors de camió, el límit és 0,15.

L'home, de 47 anys i veí de Banyoles, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte de desobediència i resistència greu als agents de l'autoritat.

L'home s'havia accidentat amb el camió que conduïa al quilòmetre 4,7 de la carretera GI-634, dins del terme municipal de Colomers (Baix Empordà). Quan els Mossos van arribar al lloc de l'accident el conductor era dins la cabina i intentava arrencar el vehicle. En veure el seu estat, els Mossos van sospitar que l'home podia haver begut i li van fer la prova d'alcoholèmia.

Els Mossos indiquen que mentre el conductor era atès pels serveis sanitaris es va posar molt agressiu. L'ambulància que el traslladava al centre hospitalari va haver de tornar al lloc de l'accident perquè els Mossos auxiliessin el personal mèdic.
Anar al contingut