Roma

Detenen dues noies acusades de matar-ne una altra amb un paraigua al metro de Roma

La policia italiana ha arrestat dues noies, de nacionalitat romanesa, sospitoses d'haver matat Vanessa Russo, una noia italiana de 22 anys, clavant-li un paraigua a l'ull esquerre. Els fets van passar al metro de Roma, a prop de l'estació Termini. Une veïna de Macerata, municipi al nord-oest de la capital, ha avisat la policia després de reconèixer les noies en una fotografia publicada a la portada d'un diari italià. Després de la trucada, la policia ha detingut les dues noies, que tenien antecedents per prostitució, segons publica la premsa italiana.

Actualitzat

Les dues presumptes assassines de Vanessa Russo són dues ciutadanes d'origen romanès, I.C., menor d'edat, i D.M., de 21 anys. Després dels fets, les dues havien fugit de Roma i s'havient allotjat a casa d'un amic a la localitat de Tolentino, a la província de Macerata, al nord-oest de la capital.

Va ser justament en aquesta localitat on una veïna va reconèixer les sospitoses aquest diumenge, en un centre comercial, just quan les dues noies llegien un diari que duia la seva fotografia a la portada, segons ha publicat el diari "La Repubblica".

La brutalitat de l'agressió, que va deixar en coma la noia, i després va provocar-li la mort, ha commogut tot el país. Arran dels fets, la policia va difondre les imatges gravades per càmeres de seguretat del metro que mostraven les suposades autores de l'assassinat allunyant-se de l'escenari del crim amb tota tranquil·litat. Les dues noies, que van ser detingudes diumenge, estaven allotjades a casa d'un ciutadà amb passaport argentí.

Anar al contingut