Figueres

Detenen dos joves a Figueres acusats d'assaltar un domicili i agredir una dona de 73 anys

Un dels dos assaltants subjectava la dona, a qui van provocar una fractura al braç i contusions, mentre que l'altre regirava calaixos i armaris buscant diners i objectes de valor. L'arribada d'un dels fills al domicili va soprendre els joves, que van fugir corrents.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, un d'ells menors, després d'assaltar un domicili al carrer Cendrassos de Figueres la nit de Reis i agredir la dona de 73 anys que hi viu. Els lladres van provocar a la víctima una fractura al braç i contusions, segons ha informat la policia catalana.

Els fets van passar cap a dos quants de dotze de la nit de diumenge quan els dos joves van trucar a la porta d'un habitatge i la propietària els va obrir. Un cop a dins, un dels dos assaltants va subjectar la dona mentre l'altre es dedicava a regirar calaixos i armaris buscant diners i objectes de valor. Els dos detinguts van ser sorpresos per un fill de la víctima i això va fer que fugissin sense endur-se res.

Arran d'aquests fets es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir els dos presumptes autors quan fugien corrents pel mateix carrer del domicili de la víctima.

El detingut, menor d'edat, va ser lliurat als seus pares o tutors legals i els fets es van posar en coneixement de la Fiscalia de Menors i, el major ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.

 

Anar al contingut