Blanes

Detenen dos homes que van agredir els encarregats d'un bar a Blanes

Els dos assaltants anaven armats amb una pistola d'aire comprimit, un matxet amb una fulla de 45 centímetres i una defensa elèctrica

Actualitzat

La policia local de Blanes ha detingut dos homes per presumptament agredir, emmordassar i amenaçar amb diverses armes els dos encarregats d'un bar de la localitat. Els fets van passar cap a les tres de la matinada de diumenge, quan dos homes encaputxats van entrar al bar, que ja tenia la persiana abaixada, mentre els encarregats estaven comptant la recaptació del dia.

Els dos assaltants anaven armats amb una pistola d'aire comprimit, un matxet amb una fulla de 45 centímetres i una defensa elèctrica. Quan els atracadors van deslligar el propietari perquè introduís el codi necessari per obrir la caixa, aquest es va girar i va mantenir un forcejament amb els assaltants, que van fugir. Amb l'ajuda de diversos vianants, van aconseguir acorralar els presumptes autors de l'assalt.

Poca estona després, els crits dels vianants van alertar dos agents de la policia local que patrullaven en cotxe pel Passeig de S'Abanell. Els agents van detenir els presumptes delinqüents i un dels agents va acabar amb ferides lleus a causa de les puntades de peu d'un dels detinguts.

Els dos encaputxats van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, un altre delicte de lesions i un tercer d'atemptat contra un agent de l'autoritat. Els dos homes, que tenien antecedents, han ingressat a la presó.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut