Una de les pistoles requisades pels Mossos als presumptes atracadors.
Una de les pistoles requisades pels Mossos als presumptes atracadors.
L'Hospitalet de Llobregat

Detenen dos atracadors perillosos i armats quan volien assaltar un supermercat a l'Hospitalet

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos presumptes lladres quan estaven a punt d'assaltar un supermercat a l'Hospitalet de Llobregat. La parella d'atracadors estan considerats com a perillosos i en el moment de l'arrest portaven passamuntanyes, armes de foc i brides per lligar les víctimes. Els dos tenen antecedents per casos similars i ja han ingressat a presó a l'espera de judici. La investigació policial ha permès detenir una tercera persona que podria ser-ne còmplice i a la qual acusen de tinença d'arma de foc.

Actualitzat
La policia ha detingut els dos presumptes lladres quan estaven a punt de cometre el delicte. La parella portava pistoles, passamuntanyes, mitges i brides per assaltar un supermercat que portaven hores vigilant.

Segons els Mossos d'Esquadra, els dos detinguts són perillosos i no és el primer cop que planegen i duen a terme accions similars. De fet, la investigació es va iniciar el mes de setembre després d'un robatori violent a punta de pistola en un establiment de restauració a la ciutat.

La policia creu que el "modus operandi" dels atracadors estava molt planificat. La parella triava el dia de la setmana que pensaven que l'establiment havia fet més recaptació i s'esperaven fins l'hora de tancament al públic. Quan els empleats es trobaven fent el recompte de la caixa, els detinguts entraven armats a l'interior de l'establiment, encanonaven els treballadors i els amenaçaven per exigir-los els diners i que obrissin la caixa forta. Un cop obtingut el botí, lligaven els empleats amb brides i els tancaven per assegurar-se així la fugida.

Els dos detinguts han ingressat a la presó per ordre de la magistrada del jutjat d'instrucció número 1 de l'Hospitalet de Llobregat. Investigacions posteriors han permès localitzar una altra arma de foc i detenir a una tercera persona, a qui se l'imputa un delicte de tinença d'arma de foc.
Anar al contingut