El Vendrell

Detenen cinc persones que regalaven heroïna molt addictiva per captar clients

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones que, presumptament, es dedicaven a la venda d'un tipus d'heroïna molt addictiva a la localitat penedesenca del Vendrell. Els detinguts arribaven a oferir la droga gratis al carrer a possibles consumidors per captar nous clients. Les investigacions es van iniciar fa uns mesos, quan els agents van tenir coneixement que s'estava distribuint droga des d'un pis d'aquesta localitat. Hi havia una forta circulació d'una varietat molt addictiva d'heroïna denominada Brown Sugar, que servia d'esquer per a futurs addictes i, per tant, potencials compradors d'aquesta substància il·legal.

Actualitzat
Els agents van comprovar que del pis del Vendrell hi entraven i en sortien constantment moltes persones que se sospitava que eren consumidors. Una estratègia que utilitzava algun dels detinguts va ser arribar a captar clients oferint la droga gratis.

Davant la pressió policial i veïnal els membres d'aquesta banda van canviar de domicili per continuar amb la seva activitat en un altre pis. Malgrat això, finalment els Mossos van entrar al domicili el passat 2 de desembre per fer-hi un escorcoll, i hi van trobar les cinc persones detingudes: dos homes i tres dones.

Els detinguts, per cert,  han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar davant del jutge.

Pel que sembla, el grup estava organitzat. Dos membres dirigien les transaccions, tant al pis com en altres llocs, mentre que les altres tres detingudes participaven a vegades, directament o indirectament, en la venda del material.

En el registre de la casa s'hi va trobar una ronyonera plena de paperines d'aquesta droga, amb 38 dosis preparades. També s'hi va trobar marihuana i una balança de precisió.

A més, es van requisar més de 3.100 euros que procedien de diverses vendes, així com una peça d'heroïna en roca d'uns onze grams.
Anar al contingut