Detall del revòlver que els Mossos d'Esquadra van localitzar a un lladre afincat al Vendrell. Imatge publicada l'1 de desembre de 2017 (ho…
Detall del revòlver que els Mossos d'Esquadra van localitzar a un lladre afincat al Vendrell. Imatge publicada l'1 de desembre de 2017 (horitzontal)

Detenen al Vendrell un lladre que guardava en una casa de segona residència ocupada il¿legalment els objectes que sostreia

Actualitzat

ACN El Vendrell.-Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres 29 passat al Vendrell un home, de 21 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i de tinença d'armes. El mateix dia al matí, els Mossos van constatar que algú havia entrat a una casa trencant la persiana i el vidre d'una porta. Durant la recerca, van localitzar un sospitós circulant en bicicleta a qui van identificar i escorcollar, moment en què li van trobar uns guants, diversos clauers i dos cartutxos de calibre 22. Seguidament, la policia va localitzar una casa de segona residència que l'home utilitzava de forma il¿legal per guardar objectes sostrets. Allà hi van trobar un televisor que havia robat de la casa on s'acabava de produir el robatori, així com un revòlver, sis cartutxos més, dos portàtils, una tauleta, tres rellotges i una gran quantitat de claus diferents.

L'home acumulava tres antecedents policials i va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funció del Vendrell, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut