Exposició de les ampolles intervingudes pels Mossos d'Esquadra en relació a un furt a Vilafranca del Penedès. Imatge publicada el 12 de setembr…
Exposició de les ampolles intervingudes pels Mossos d'Esquadra en relació a un furt a Vilafranca del Penedès. Imatge publicada el 12 de setembre de 2017 (horitzontal)

Detenen a Vilafranca dos homes que furtaven ampolles de begudes alcohòliques d'alta graduació amagant-les sota la roba

Actualitzat

ACN Vilafranca del Penedès.-Els Mossos d'Esquadra han detingut a Vilafranca del Penedès dos homes per haver furtat d'un supermercat diverses ampolles de begudes alcohòliques d'alta graduació. Es tracta de dos homes de 40 i 42 anys, veïns de Cornellà de Llobregat, a qui la policia va enxampar dimecres 6 de setembre poc abans de les 17 h, quan va rebre l'alerta per part dels venedors del supermercat afectat. Els agents van comprovar que els dos individus havien trencat els sistemes de seguretat de 15 ampolles, les quals s'havien amagat sota la roba, en un doble fons. Prop del supermercat, la policia va localitzar un vehicle relacionat amb un dels dos homes, i dins hi havia 36 ampolles similars a les que pretenien furtar.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el valor de les 51 ampolles en conjunt ascendia als 705 euros. Al mateix temps, durant l'escorcoll al vehicle, la policia va localitzar 1.115 euros en efectiu, que va intervenir. Davant la situació, els agents van detenir els dos homes com autors d'un delicte de furt i els van traslladar a comissaria. Els dos acumulen una vintena d'antecedents per fets similars. Després de declarar, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut