Lloret de Mar

Detenen a Lloret de Mar un home acusat de degollar la seva parella i fugir amb el seu fill de 18 mesos

L'home s'havia fet un tatuatge macabre amb el nom, la data de naixement i la data de la mort de la dona i un "gràcies per tot", escrit en espanyol

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar un fugitiu alemany acusat d'haver degollat la seva parella de 20 anys a la localitat alemanya de Freyung i d'haver fugit després amb el fill de tots dos, de 18 mesos.

La policia alemanya va localitzar el cos sense vida de la jove al seu apartament de la localitat bavaresa, dins un sac de plàstic i amb grans talls al coll. L'home havia fugit amb el fill i es va endur el telèfon de la dona per mantenir actius els seus perfils a les xarxes socials i despistar així la policia. 

El 7 de novembre, des del perfil de la víctima a Facebook, va pujar una foto amb el seu fill al costat de la Torre Eiffel a París.

Les autoritats judicials alemanyes van dictar immediatament una ordre europea de detenció i entrega i van contactar amb la Policia Nacional perquè sospitaven que havia vingut a Espanya.

 

Els agents, finalment, el van localitzar en un aparthotel de Lloret de Mar. L'objectiu principal era rescatar el fill amb vida. Com que l'home estava considerat molt perillós, hi van intervenir els Agents del Grup Operatiu Especial de Seguretat, GOES. Els GOES el van detenir a la seva habitació i van poder rescatar el nen, que ara està ingressat en un centre d'acollida de Catalunya, esperant ser recollit per personal dels serveis socials alemanys.

 

El detingut porta diversos tatuatges, però el més recent i macabre és un en què s'aprecia el nom de la víctima, la seva data de naixement, una creu amb la data de 27.10.2016, la de l'assassinat, i un "gràcies per tot", escrit en espanyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut