Imatge dels diners i la droga interceptada pels Mossos d'Esquadra a un home a Sant Pere de Riudebitlles el 30 de setembre de 2016. Fotografia p…
Imatge dels diners i la droga interceptada pels Mossos d'Esquadra a un home a Sant Pere de Riudebitlles el 30 de setembre de 2016. Fotografia publicada el 5 d'octubre de 2016 (horitzontal)

Detenen a l'Alt Penedès un home per tràfic de drogues i intent de suborn als Mossos d'Esquadra

ACN Sant Pere de Riudebitlles.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres 30 de setembre a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) un home per tràfic de drogues i temptativa de suborn a la policia. Els fets van passar al voltant de les 20 h, quan els agents van localitzar dos vehicles aparcats al costat de la riera del municipi. Un dels conductors va intentar fugir, però els Mossos el van aturar i el van identificar tant a ell com a l'acompanyant. Durant l'escorcoll, entre la roba van trobar 2.155 euros fraccionats en bitllets i monedes de diverses quantitats, mentre que dins el vehicle van localitzar un moneder amb cinc bossetes de substància blanca, presumptament cocaïna i MDMA. Per tot plegat, la policia va arrestar el conductor com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Per evitar l'arrest, però, l'home els va oferir tota la droga i els diners, fet que va provocar que l'arrestessin també per temptativa de suborn a un funcionari públic.

El detingut, de 42 anys i veí de Sant Quintí de Mediona, també guardava dins el cotxe una motxilla que contenia una bàscula de precisió, un pot amb boles anti humitat, bosses de plàstic, tisores per preparar dosis de droga i dues bossetes amb cocaïna i MDMA. Hores després de l'arrest, l'endemà al matí, els investigadors van entrar a registrar el seu domicili, on van trobar un altre paquet amb aproximadament sis grams d'una substància en pols de color blanc, presumptament cocaïna. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut