Detall de les joies interceptades a l'Aeroport del Prat per la policia espanyola a un delinqüent fugit de Finlàndia. Imatge publicada el 5 de m…
Detall de les joies interceptades a l'Aeroport del Prat per la policia espanyola a un delinqüent fugit de Finlàndia. Imatge publicada el 5 de març de 2018 (horitzontal)

Detenen a l'Aeroport del Prat un fugitiu que transportava joies robades en domicilis finlandesos

ACN El Prat de Llobregat.-La policia espanyola ha detingut a l'Aeroport de Barcelona - El Prat un home fugit de la policia de Finlàndia per vuit robatoris amb força en domicilis d'aquest país. Els agents van actuar en una operació coordinada a través de l'Europol. El sistema va alertar la policia espanyola, que va constatar que l'home volava procedent de Helsinki en un avió que havia aterrat feia poca estona, de manera que van desplegar un dispositiu especial a la zona de recollida d'equipatges del Prat. Quan el sospitós va detectar la presència policial, va intentar abandonar la zona però va ser interceptat i identificat pels agents, que el van traslladar a dependències policials. Durant l'escorcoll, li van trobar nombroses joies d'or amb un pes total de 654 grams, sis rellotges de gamma alta, tres telèfons mòbils, moneres de col¿leccionista i alguns complements de moda de luxe. També li van localitzar el passaport d'un còmplice, ja arrestat a Finlàndia.

L'arrestat va ser posat a disposició de l'Audiència Nacional, en compliment de l'Ordre Europea de Detenció i Entrega per robatori que havia estat emesa per les autoritats finlandeses, a l'espera que ser extradit.

Anar al contingut