Imatge d'un dels paquets de la droga amagada sota la roda de recanvi en el control de La Jonquera el 16 d'octubre passat. Pla general. (ho…
Imatge d'un dels paquets de la droga amagada sota la roda de recanvi en el control de La Jonquera el 16 d'octubre passat. Pla general. (horitzontal)

Detenen a La Jonquera una parella de narcotraficants amb 3,2 quilos d'haixix amagats al maleter i més de 9.000 euros

Actualitzat

ACN La Jonquera.-La policia espanyola ha detingut una parella de narcotraficants a La Jonquera que duien 3,2 quilos d'haixix amagats al maleter en el compartiment de la roda de recanvi i 9.390 euros, la majoria de diners a la roba interior. Els fets van passar el 16 d'octubre passat, durant un control preventiu contra la delinqüència itinerant. Els agents van sospitar d'un vehicle que provenia de França i que feia una maniobra intentant eludir el control situat a l'AP-7 en direcció a Girona. Durant el registre del vehicle, la policia va descobrir 3,2 quilos d'haixix en un espai del maleter, a sota de la roda de recanvi. La droga estava dins d'una bossa de plàstic amb tancament hermètic repartida en 12 paquets, vuit tauletes i un altre amb forma d'aglà. Tant el conductor com l'acompanyant, ambdós de nacionalitat espanyola, van ser detinguts. Es tracta d'un home de 39 anys, que ha ingressat a presó de forma provisional, i una dona de 21 que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Agents de la unitat d'estrangeria i documentació d'aquest cos a La Jonquera (Alt Empordà) van descobrir durant el registre que la parella duia amagada entre la roba fins a 9.390 euros en metàl·lic. Concretament, l'home duia a la butxaca dreta del pantaló un embolcall de plàstic transparent amb 760 euros i 4.000 euros més amagats a la roba interior. Pel que fa a la dona, aquesta duia 4.630 euros en dos paquets embolicats també en plàstic transparent a dins del sostenidor. A més a més, transportaven en un espai del maleter a sota de la roda de recanvi, un total de 3,2 quilos d'haixix. La droga estava dins d'una bossa de plàstic amb tancament hermètic repartida en 12 paquets, vuit tauletes i un altre amb forma d'aglà.Per tot plegat, la policia els va detenir per un delicte contra la salut pública i van passar a disposició del jutge, que va ordenar presó provisional pel conductor i llibertat amb càrrecs per l'acompanyant a l'espera d'un judici.

Anar al contingut