Cartagena de Indias

Detenen a Colòmbia l'últim presumpte implicat en el crim de Santaló

La policia colombiana ha detingut a Cartagena de Indias l'últim presumpte implicat en el crim de Santaló que quedava en llibertat. Es tracta del cunyat de l'inductor de l'assassinat i que, segons la investigació, hauria estat la persona que el va posar en contacte amb el sicari. D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra donen per conclosa la investigació, segons han informat fonts pròximes al cas.

Actualitzat
La detenció del presumpte implicat en el crim que es va produir el 9 de febrer passat a la confluència del carrer Santaló i la travessera de Gràcia s'ha produït gràcies a l'ordre internacional de recerca emesa pels Mossos d'Esquadra, que han qualificat el detingut com a peça clau del cas.

La víctima, Félix Martínez Touriño, era el director del Centre de Convencions Internacional de la capital catalana. Fins ara hi havia nou detinguts, entre ells l'inductor, un subordinat de Touriño que va actuar com a revenja davant l'amenaça d'acomiadament, la seva germana, i el sicari que va perpetrar el crim, que van ingressar tots tres a presó provisional després de ser detinguts, el 29 de juny.

Félix Martínez Touriño va morir als 36 anys, després de rebre un únic tret al cap al carrer Santaló, a la part alta de Barcelona, per part d'un home que anava amb la cara tapada i que va fugir.
Anar al contingut