Sotogrande

Detenen a Cadis una parella que va voler cobrar la recompensa de Madeleine

Importants novetats sobre el cas de Madeleine McCann, la nena anglesa de 4 anys que va desaparèixer a principi de maig a l'Algarve, a Portugal. La policia ha detingut una parella, a Sotogrande, a Cadis, que va voler contactar amb els pares de la petita per cobrar la recompensa oferta. Els dos detinguts són de nacionalitat italiana ell i portuguesa ella. Tot apunta, però, que tot plegat era una estafa. S'ha registrat la casa de la parella, però no hi ha cap pista sobre on es pot trobar la nena.

Actualitzat
Membres de la policia han escorcollat infructuosament la vivenda dels detinguts. Es tracta d'una inspecció per comprovar si hi ha relació entre el detingut i la desaparició de la nena. També s'ha detingut la seva parella, una dona portuguesa.

La nena va desaparèixer el 3 de maig de l'habitació d'un complex residencial de l'Algarve, a Portugal, mentre els seus pares sopaven en un restaurant del costat.

Els pares van iniciar des del principi una campanya mediàtica per tot Europa per trobar la seva filla, que els va portar a entrevistar-se amb el ministre de l'Interior espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, per demanar cooperació policial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut